Henna Eerola
Harjoittelija

Olen Henna Eerola ja aloitin Murrella harjoittelun kesällä 2023, kun pääsin opiskelemaan Taitotaloon eläintenkouluttajan ammattitutkintoa. Opiskelutaustaa on eläinpuolelta jo aiemmin ja olen erittäin innoissani saadessani oppia taas lisää! Olen valmistunut eläintenhoitajaksi 2015 erikoistuen sekä pien- että tuotantoeläimiin. Koirahierojan koulutuksen sain päätökseen keväällä 2022. Koulunkäynnin- ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan ammattitutkinnostani on hurjasti hyötyä myös ihmisten ohjaamisessa.

Eläimet ovat aina olleet iso ja tärkeä osa elämääni, ja olen aina ollut kiinnostunut oppimaan niistä aina vain enemmän ja enemmän. Eläintenkouluttajan ammattitutkinnon avulla toivon pystyväni paremmin ymmärtämään koirien käyttäytymistä sekä käyttämään oppimiani taitoja eläinten ja heidän omistajiensa elämänlaadun parantamiseksi monella elämän osa-alueella hyödyntäen samalla myös muita ammattejani. Tällä hetkellä minua kiinnostaa erityisesti stressitön, sujuva ja kiva arki yhdessä rakkaan lemmikin kanssa.

Kotona minulta löytyy 8-vuotias airedalenterrieri Lotta sekä 6- ja 4-vuotiaat whippetpojat Lenni ja Iivo. Meistä parasta on samoilla metsissä ja luontopoluilla sekä tehdä kaikkea kivaa yhdessä, kuten opetella uusia temppuja ja kehonhallintaan liittyviä liikkeitä. Meidät saattaa bongata myös näyttelykehän laidalta, mutta kaikista paras harrastus meille on meidän oma aktiivinen arkemme.