BH   

SijaintiJoensuunkatu 9, Salo (Meriniitty)
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Harjoitteita tehdään vuodenajan ja sään salliessa myös ulkona, koska se on olennaista BH-kokeeseen tähtääville.

Mitä Murren BH-kurssilla oppii?

Kurssilla käydään läpi BH- kokeen tottelevaisuusosion liikkeitä ja suoritustapaa. Ensimmäisellä kerralla ensin luento ja kaavion kuivaharjoittelut, sitten treenit koiran kanssa. Kurssin viimeisellä kerralla treenit alueella, joka mukailee BH- kokeen kaupunkiosiota. Kurssilla käytössä eettiset, positiivisen vahvistamisen tekniikoihin perustuvat koulutusmenetelmät.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi soveltuu koirakoille, jotka ovat kiinnostuneita suorittamaan palveluskoirien käyttäytymiskokeen (BH) tai muutoin haluavat treenata tavoitteellista tottelevaisuutta. Huom! Myös Fix-rekisteröidyt koirat saavat osallistua BH-kokeeseen, vaikka ei ole oikeutta varsinaisiin palveluskoirakokeisiin.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, vettä, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), valjaat tai panta ja normaali talutin, runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja, sekä lelu, jolla koirasi mielellään leikkii. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.


BH