Jatkokurssi   

SijaintiJoensuunkatu 9, Salo (Meriniitty)
kesäkuu

Murren Jatkokurssilla vahvistetaan Pentu- ja Arkitottis-kurssilla opittua, sekä syvennetään taitoja ja koiran ja ohjaajan välistä yhteistyötä.

Mitä Jatkokurssilla oppii?

Jatkokurssin tavoitteena on vahvistaa Pentu- tai Arkitottis-kurssilla opittuja käytöksiä, mutta viedä harjoitteita pidemmälle, syventää koiran ja ohjaajan yhteistyötä sekä lisätä ohjaajan tietoja mm. virikkeistämisen merkityksestä koiran hyvinvointiin . Kurssilla opetellaan myös uusia temppuja ja taitoja, kuten kohdetyöskentelyä, joka vahvistaa koiran keskittymistä ja oppimista, sekä ohjaajan koulutustaitoja. Kurssilla lähdetään myös tutustuttamaan koirakoita omaehtoiseen työskentelyyn, joka on tärkeää erityisesti käsittelyyn liittyvissä toimenpiteissä.
Jos tavoitteenasi on aloittaa koirasi kanssa myöhemmin jokin harrastus, Jatkokurssin harjoitteet vahvistavat myös matkaa kohti lajiharrastamista.
Kurssilla ovat oppimassa sekä koira että ohjaaja. Ohjaajana voi toimia aikuinen tai nuori, joka hallitsee koiran. Murren kursseille perheenjäsenet ovat tervetulleita seuraamaan, mutta koiralle selkeintä on, että kurssilla vain yksi ohjaa. Näin saadaan parhaat oppimistulokset kurssin aikana. Muiden perheenjäsenien kannattaakin harjoitella kurssilla neuvottuja harjoitteita kotiympäristössä.

Kenelle kurssi sopii?

Jatkokurssi sopii Pentu- tai Arkitottis- kurssin käyneille koirille. Voit myös osallistua, jos olet käynyt aiemmin kursseilla muualla.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, vettä, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), normaali talutin, runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja, sekä lelu, jolla koirasi mielellään leikkii. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.

Kuka kurssin ohjaa?

Jatkokursseja ohjaa eläintenkouluttajan ammattitutkintoa suorittava Teija Ovaskainen ja eläintenkouluttaja (at.) Anniina Ahonen. Lue lisää kouluttajistamme täältä.