Dobo   
Kesto4 x 60 min
SijaintiJoensuunkatu 9, Salo (Meriniitty)
kesäkuu

Huom! Doboon käy maksuvälineeksi Smartum, Edenred, ja Epassi. 
Dobo on kehitetty vahvistamaan sekä ohjaajan että koiran lihaskuntoa, kehonhallintaa, tasapainoa, sekä koordinaatiokykyä. Harjoitukset opettavat koiraa myös esimerkiksi venyttelemään itseään, ja poistavat usein lihasjännityksiä. Dobo- harjoitteet tehdään päänsääntöisesti tasapainotyynyillä ja Dobo-palloilla, lisäksi koira lämmitellään ja venytellään ennen tehtävien suorittamista.
Dobosta on hyötyä jokaisessa koiraharrastuslajissa, mutta myös jokaiselle kotikoiralle. Parantunut kehonhallinta ja lihaskunto edesauttaa suorituksia niin lajiharrastuksissa kuin arjessa. Dobo kehittää myös koirakon välistä suhdetta.

Kurssi järjestetään Salon Murren koulutushallissa nurmikentällä. Ryhmä kokoontuu peräkkäisinä viikkoina aina samana ajankohtana kuin aloitus, jos ei muuta ilmoiteta.

Kenelle kurssi sopii?

Ennakkotaitovaatimuksia ei ole, harjoitteet suunnitellaan tarvittaessa koirakkokohtaisesti. Dobo-kurssille voi osallistua, kun koirasi on vähintään 6kk ikäinen. Jos koirallasi on mitä tahansa terveydellistä ongelmaa, konsultoi ensin omaa eläinlääkäriä tai fysioterapeuttia.

Kurssin kouluttaja

Doboja ohjaavat pätevöityneet Dobo-koulutusohjaajat Anna-Maija Sundman ja Anniina Ahonen.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikupin, vettä, taukomaton (esimerkiksi pyyhe tai viltti), talutushihna sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.