Agi Jatko   

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Huom! Agilityyn käy maksuvälineeksi Smartum, Edenred ja Epassi.
Agility on vauhdikas liikuntalaji, jossa koira suorittaa esteradan ohjaajan opastamana. Vauhdikkaan lajista tekee se, että tavoitteena on suorittaa esterata virheettömästi ja mahdollisimman nopeasti.
Ryhmä kokoontuu peräkkäisinä viikkoina aina samana ajankohtana kuin aloitus, jos ei muuta ilmoiteta.

Mitä Agi Jatko -kurssilla oppii?

Agilityn jatkokurssilla syvennetään esteosaamista ja harjoitellaan ohjauksia pienten estesarjojen muodossa. Lisäksi opetellaan edelleen agilityssa hyödyllisiä pohjataitoja.
Kurssin harjoitukset tukevat koirakon edistymistä mahdollista kilpailemista ajatellen, mutta ne ovat hyödyllisiä myös, vaikka haluaisit harrastaa agilitya vain omaksi iloksenne.
Kurssilla ovat oppimassa sekä koira että ohjaaja. Ohjaajana voi toimia aikuinen tai nuori, joka hallitsee koiran. Murren kursseille perheenjäsenet ovat tervetulleita seuraamaan, mutta koiralle selkeintä on, että kurssilla on vain yksi ohjaa. Näin saadaan parhaat oppimistulokset kurssin aikana. Muiden perheenjäsenien kannattaakin harjoitella kurssilla neuvottuja harjoitteita kotiympäristössä.
Kurssi järjestetään Murren talvella lämpimässä ja kesällä viilennetyssä koulutushallissa.

Kenelle kurssi sopii?

Agility sopii rodusta riippumatta kaikille vuoden täyttäneille koirille ja lajista kiinnostuneille ohjaajille, jotka ovat käyneet joko agiin valmistavan Junnu agi- tai agi tutuksi -kurssin. Vaikka et olisikaan käynyt edellä mainittuja kursseja, voit kysyä paikkaa jatkokurssille, jos omaat jo koirasi kanssa lajin pohjataitoja. Huomaathan myös, ettei kurssi sovi voimakkaasti reaktiivisille koirille.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, vettä, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), normaali talutin sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja.  Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta

Kuka kurssin ohjaa?

Kurssin ohjaa koulutusohjaaja Anna-Maija Sundman, jolla on pitkä kilpailu- ja koulutuskokemus lajista.  Lue lisää kouluttajistamme täältä.