Rally-tokon VOI-MES-valmennus   

SijaintiJoensuunkatu 9, 24100 Salo (Meriniitty)
heinäkuu
elokuu

Mikä on rally-tokon VOI-MES- valmennusryhmä?

Rally-tokon VOI-MES- valmennusryhmässä harjoitellaan ylempien luokkien tehtäviä, palastellaan liikkeitä ja kylttikomboja, sekä treenataan ratakokonaisuuksia. Paikka rally-tokon valmennusryhmässä takaa säännöllisen viikkovuoron tutussa treeniporukassa. Valmennusryhmässä on pääsääntöisesti neljä koirakkoa, jolloin kaikki saavat yksilöllistä ohjausta.
Valmennusryhmässä jatketaan liikkeiden harjoittelua, perehdytään tehtävien suoritustapaan ja sääntöihin. Ryhmässä jatketaan tehtävien hiomista  sekä tehdään erilaisia tukitaitoja ja harjoitteita, joita tehtävien sujuva suorittaminen, ratatyöskentely ja kisaura edellyttää.
Huom! Jos et tähtää kilpailuihin, vaan haluat harrastaa omaksi ja koirasi iloksi, niin suosittelemme ns Arki-rallyryhmää.

Kenelle VOI-MES valmennus sopii?

VOI-MES- valmennus soveltuu alemmat luokat jo suorittaneille koirakoille tai vastaavat taidot omaaville, ja joiden tavoitteena on päästä starttaamaan Rally-tokon ylemmissä luokissa.
Tiistain valmennusryhmiä ohjaa eläintenkouluttaja (at.) Anniina Ahonen, joka kilpailee Mestariluokassa koiransa Kaikun kanssa.

Mitä tarvitset mukaan?

Ota mukaan koiralle vesikuppi, vettä, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), koiralle mieleinen lelu, sekä runsaasti koiralle mieluisia makupaloja.