Rally-tokon ALO-AVO-valmennus   
heinäkuu
elokuuRally-toko on hauskaa ja iloista puuhaa niin koiralle kuin omistajallekin. Erilaisia tehtäväkylttejä on noin sata, eli harjoiteltavaa riittää, mikäli lajista innostuu.

MIKÄ ON RALLY-TOKON ALO-AVO- VALMENNUSRYHMÄ?

Rally-tokon ALO-AVO- valmennusryhmässä harjoitellaan alempien luokkien tehtäviä, palastellaan liikkeitä ja kylttikomboja, sekä treenataan ratakokonaisuuksia. Paikka rally-tokon valmennusryhmässä takaa säännöllisen viikkovuoron tutussa treeniporukassa. Valmennusryhmässä on pääsääntöisesti neljä koirakkoa, jolloin kaikki saavat yksilöllistä ohjausta.
Valmennusryhmässä jatketaan liikkeiden harjoittelua, perehdytään tehtävien suoritustapaan ja sääntöihin. Ryhmässä jatketaan tehtävien hiomista sekä tehdään erilaisia tukitaitoja ja harjoitteita, joita tehtävien sujuva suorittaminen, ratatyöskentely ja kisaura edellyttää.

KENELLE ryhmä SOPII?

Rally-toko sopii rodusta riippumatta kaikille koirille ja lajista kiinnostuneille ohjaajille. Rally-tokon ALO-AVO-valmennu sopii koirakoille, jotka ovat käyneet Rally-tokon jatkokurssin, tai omaavat vastaavat taidot. Huomaathan, että kurssi ei sovi voimakkaasti reaktiivisille koirille.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?
Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, vettä, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), talutushihna sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.