Arki-Rallyn Jatkokurssi   
kesäkuu


Rally-toko on yhdistelmä tokoa, agilityä ja koiratanssia. Arki- Rally-tokossa tutustumme Rally-tokoon, mutta ilman kilpailutavoitteita ja vahvistaen arkitottelevaisuutta.

Mitä Arki- Rallyn Jatkokurssilla oppii?

Kurssilla jatketaan rally-tokon tehtäväkyltteihin tutustumista, ja tehdään harjoitteita, joita liikkeiden sujuva suorittaminen edellyttää. Harjoitteet kehittävät myös koiran kehonhallintaa, sekä oppimiskykyä. Murren ryhmissä kiinnitetään huomiota aina myös koiran viretilaan, työskentelymotivaatioon, sekä rauhoittumisen harjoitteluun. Arki- Rally on tarkoitettu ensisijaisesti koiran aktivoimiseksi, sekä koiran ja ohjaajan yhteistyön kehittämiseksi sellaisille koirakoille, jotka eivät suunnittele kilpailu-uraa.

Arki- Rally on hauskaa ja iloista puuhaa niin koiralle kuin omistajallekin. Erilaisia rally-tokon tehtäväkylttejä on noin sata, eli harjoiteltavaa riittää, mikäli lajista innostuu. Jatkokurssin jälkeen harrastusta voi jatkaa säännölliseen treeniryhmään.

Kurssilla ovat oppimassa sekä koira että ohjaaja. Ohjaajana voi toimia aikuinen tai nuori, joka hallitsee koiran. Murren kursseille perheenjäsenet ovat tervetulleita seuraamaan, mutta koiralle selkeintä on, että kurssilla vain yksi ohjaa. Näin saadaan parhaat oppimistulokset kurssin aikana. Muiden perheenjäsenien kannattaakin harjoitella kurssilla neuvottuja harjoitteita kotiympäristössä.

Kenelle kurssi sopii?

Arki- Rally-toko sopii rodusta riippumatta kaikille koirille ja rally-tokosta kiinnostuneille ohjaajille, joilla ei ole kilpailutavoitteita. Arki- Rallyn Jatkokurssi sopii koirakoille, jotka ovat käyneet Arki- Rally-toko tutuksi -kurssin tai omaavat vastaavat taidot.

Kuka kurssin ohjaa?

Arky-rallya ohjaa koulutusohjaajat Henri ja Veera, jotka harrastavat rally-tokoa omien koiriensa kanssa. Lue lisää kouluttajistamme täältä.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, vettä, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), valjaat tai normaali panta ja talutin, koirasi lempilelu sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja.

Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää lisätietoa kurssille osallistumisesta.