Pop Up Näyttelytreeni   
Kesto1 x 60 min
SijaintiJoensuunkatu 9, Salo (Meriniitty)
kesäkuu
heinäkuu

Kertaluontoisissa Pop Up-Näyttelytreeneissä harjoitellaan ja kehitetään näyttelyissä tarvittavia taitoja ja hallittua esiintymistapaa. Voit osallistua yhteen tai useampaan Pop Upiin!

Mitä Pop Up-Näyttelytreeneissä oppii?

Koulutuksessa harjoitellaan hallittua näyttelykäyttäytymistä, sekä esittämistä, jolla saat koirasi parhaat puolet esiin.  Tavoitteena on saada koiralle mahdollisimman itsevarma olo tuleviin näyttelyihin ja kehittää koirakon olemassa olevia taitoja. Murren treeneissä harjoitteet tehdään niin helpoiksi, että koirakot pystyvät niissä varmasti onnistumaan. Pidämme ensiarvoisen tärkeänä koiran tunnetilaa, jotta kaikki tuleviin näyttelytilanteisiin liittyvä harjoittelu luo koiralle vain ja ainoastaan positiivista mielikuvaa!

Pop up-treeneissä harjoitellaan ryhmässä, ja keskitytään käsittely- sekä esittämisharjoituksiin. Käsittelyharjoituksissa hyödynnetään koiran omaehtoisuutta.

Kenelle Pop Up-treeni sopii?

Pop Up Näyttelytreeniin voi osallistua yli 16vkon ikäisen koiran kanssa. Suosittelemme kuitenkin, että nuori koira olisi ennen näyttelytreeniin osallistumista käynyt jo aiemmin perustaitoja tukevassa ryhmäkoulutustilanteessa. Kertaluontoisessa treenissä on ensisijaisesti tarkoitus hioa koiran olemassa olevia kehäkäyttäytymistaitoja, ja päästä harjoittelemaan vieraiden kehäkavereiden kanssa. 

Mikäli koirasi ei ole aiemmin osallistunut ryhmäharjoitustilanteeseen, suosittelemme osallistumaan ennen tätä kurssia Pentu- tai Perustaitokurssille. Huom! Mukaan voi tulla myös, vaikka et olisi menossa näyttelyyn, mutta koirasi jännittää käsittelyä tai esimerkiksi vieraita ihmisiä.

Pop Up-treenin kouluttaja

Näyttelytreenejä ohjaa eläintenkouluttajan ammattitutkintoa suorittava Sara Uusitalo, joka itse on vuosia harrastanut koiriensa kanssa näyttelyitä menestyksekkäästi.

Mitä Pop Up-treeniin tarvitsee mukaan?

Ota mukaan koirallesi vesikuppi, vettä, taukomatto (pyyhe, viltti tms), tavallinen talutin ja panta, näyttelyhihna, sekä runsaasti koirallesi mieleisiä makupaloja. Ilmoittautumisesi jälkeen saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.