Nosework Jatkokurssi   
Kesto4 x 50 min
SijaintiJoensuunkatu 9, Salo (Meriniitty)

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Nosework Jatkokurssi järjestetään Murren koulutushallissa. Ryhmään otetaan max viisi koirakkoa, ja yhden treenin kesto on noin 90 minuuttia, riippuen montako koiraa ryhmässä on. Koirat odottavat vuoroaan autossa, josta ne haetaan vuorotellen työskentelemään. Huomioithan siis sääolosuhteet koiran odottaessa autossa!
Ryhmä kokoontuu peräkkäisinä viikkoina, aina samana ajankohtana kuin aloitus, jos ei muuta ilmoiteta.
 

Mitä Nosework Jatkokurssilla oppii?

Virallinen Nosework kilpailulaji sisältää neljä osa-aluetta; laatikko-, sisätila-, ulkoalue- ja ajoneuvoetsinnän. Nosework Jatkokurssilla jatketaan erilaisia hajuerottelu- ja ilmaisuharjoituksia rakentaaksemme suoritusvarmuuden näihin kaikkiin osioihin. Lisäksi aloitetaan etsintätehtäviä, ja opitaan tulkitsemaan koiraa sen työskennellessä - mehän emme tule tietämään missä hajupiilot ovat!

Kenelle kurssi sopii?

Nosework Jatkokurssi sopii rodusta riippumatta kaikille koirakoille, jotka ovat käyneet Murren Nosework tutuksi -kurssin tai omaavat vastaavat taidot. Kurssilla harjoitukset ja suoritukset tehdään yksi koirakko kerrallaan, joten kurssi soveltuu myös sellaisille koirille, jotka eivät pysty työskentelemään ryhmässä muiden koirien läsnäollessa. Muistathan, että kurssilla ovat aina oppimassa sekä koira että ohjaaja. Useimmiten aikuisen on helpompaa aloittaa koiran kanssa harjoittelemaan kurssilla, mutta ohjaajana voi toimia myös nuori, joka hallitsee koiran. Muut perheenjäsenet voivat harjoitella kurssilla neuvottuja harjoitteita kotiympäristössä.

Kurssin kouluttaja

Kurssin ohjaa eläintenkouluttaja (at.) Saara Uljas, joka itse harrastaa Noseworkia oman koiransa kanssa ja on suorittanut hajutyöskentelyyn erikoistuneet opinnot. Lue lisää kouluttajistamme täältä.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koirallesi vesikuppi, vettä, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), panta tai valjaat, tavallinen talutin, sekä runsaasti koirallesi mieluisia, maistuvia ja helposti syötäviä makupaloja. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.