Arki-Rally tutuksi   

SijaintiJoensuunkatu 9, Salo (Meriniitty)

elokuu


Rally-toko on yhdistelmä tokoa, agilityä ja koiratanssia. Arki- Rally on yhdistelmä edellämainittuja, arkitottelevaisuuden kanssa höystettynä! Ryhmä kokoontuu peräkkäisinä viikkoina aina samana ajankohtana kuin aloitus, jos ei muuta ilmoiteta.

MITÄ ARKI- RALlyssa OPPII?

Arki- Rally tutustuttaa sinut ja koirasi rally-tokon iloiseen maailmaan ilman kilpailutavoitteita. Kurssilla tutustutaan alokasluokan liikkeisiin ja tehtäväkyltteihin, sekä harjoitellaan liikkeiden palasia, joista kokonaiset tehtävät rakentuvat. Kurssilla tehdään myös harjoitteita, jotka helpottavat tehtävien sujuvaa suorittamista, sekä kehittävät koiran kehonhallintaa, ja oppimiskykyä. Arki- Rally on tarkoitettu koiran aktivoimiseksi, sekä koiran ja ohjaajan yhteistyön kehittämiseksi sellaisille koirakoille, jotka eivät suunnittele kilpailu-uraa. Erilaisia tehtäväkylttejä on noin sata, eli harjoiteltavaa riittää, mikäli lajista innostuu. 

Kurssilla ovat oppimassa sekä koira että ohjaaja. Ohjaajana voi toimia aikuisen sijaan myös nuori, joka hallitsee koiran. Murren kursseille perheenjäsenet ovat aina tervetulleita seuraamaan, mutta koiralle selkeintä on, että kurssilla vain yksi toimii ohjaajana. Näin saadaan parhaat oppimistulokset kurssin aikana. Muiden perheenjäsenien kannattaakin harjoitella kurssilla neuvottuja harjoitteita kotiympäristössä.
Kurssi järjestetään Salon Murren koulutushallissa. 

KENELLE KURSSI SOPII?

Arki- Rally sopii rodusta riippumatta kaikille koirille ja rally-tokosta kiinnostuneille ohjaajille, jotka haluavat harrastaa koiransa kanssa ilman kilpailutavoitteita. Osallistuvan koiran alaikärajaksi suosittelemme puolen vuoden ikää. Huomaathan myös, ettei kurssi sovi voimakkaasti reaktiivisille koirille.

Mitä kurssille tarvitsee mukaan?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, vettä, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), talutushihna sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja.
Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan lisätiedon kurssille osallistumisesta.