Junnu Agi   

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Agility on vauhdikas liikuntalaji, jossa koira suorittaa esteradan ohjaajan opastamana. Vauhdikkaan lajista tekee se, että tavoitteena on suorittaa esterata virheettömästi ja mahdollisimman nopeasti. 
Huom! Agilityyn käy maksuvälineeksi Smartum, Edenred ja Epassi.

MITÄ JUNNU AGI -KURSSILLA OPPII?

Junnu Agi -kurssi tutustuttaa sinut ja koirasi agilityn mielenkiintoiseen maailmaan junnuille turvallisilla harjoitteilla.. Kurssilla tutustutaan agilityesteisiin ja saadaan oikeaoppinen pohja esteharjoittelulle. Lisäksi opetellaan ohjausten perusteita ja harjoitellaan agilityn pohjataitoja.

Kuten muitakin lajeja, agilitya voi harrastaa monella eri tasolla. Se voi olla koiran aktivointia tai sitä voi harrastaa tavoitteellisesti. Koirat pääsääntöisesti innostuvat lajista ja agility ohjaajan ja koiran yhteisenä harrastuksena parantaa ohjaajan ja koiran yhteistyötä. Kurssin harjoitukset perustuvat esteiden turvalliseen ja sääntöjen mukaiseen suorittamiseen. Tämän vuoksi kurssilla käydään harjoittelun ohessa myös läpi myös lajin kilpailusääntöjä. Kurssi antaa hyvän pohjan varsinaiselle lajiharjoittelulle, mikäli lajista innostuu enemmän. Junnu Agi- kurssin jälkeen voit jatkaa Agi Jatkokurssille.

Kurssilla ovat oppimassa sekä koira että ohjaaja. Ohjaajana voi toimia aikuinen tai nuori, joka hallitsee koiran. Murren kursseille perheenjäsenet ovat tervetulleita seuraamaan, mutta koiralle selkeintä on, että kurssilla on vain yksi ohjaa. Näin saadaan parhaat oppimistulokset kurssin aikana. Muiden perheenjäsenien kannattaakin harjoitella kurssilla neuvottuja harjoitteita kotiympäristössä.

KENELLE KURSSI SOPII?

Agi tutuksi- kurssi sopii rodusta riippumatta kaikille yli 6kk ikäisille koirille ja lajista kiinnostuneille ohjaajille. Mikäli koirasi ei ole aiemmin osallistunut lainkaan ryhmäharjoitustilanteeseen, suosittelemme ennen lajikurssille osallistumista esimerkiksi Murren Arkitottiskurssia. Huomaathan myös, ettei kurssi sovi voimakkaasti reaktiivisille koirille.

MITÄ KURSSILLE TARVITSEE MUKAAN?

Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, vettä, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), normaali talutin, koirasi lempilelu sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta.