Agi Valmennus   

elokuu
Agility on vauhdikas liikuntalaji, jossa koira suorittaa esteradan ohjaajan opastamana. Vauhdikkaan lajista tekee se, että tavoitteena on suorittaa esterata virheettömästi ja mahdollisimman nopeasti. 
Huom! Agilityyn käy maksuvälineeksi Smartum, Edenred ja Epassi.

MITÄ AGI VALMENNUKSESSA OPPII?
Agi valmennuksessa opetellaan esteitä tai syvennetään esteosaamista ja harjoitellaan ohjauksia pienten estesarjojen muodossa. Lisäksi opetellaan agilityssa hyödyllisiä pohjataitoja. Harjoitukset tukevat koirakon edistymistä mahdollista kilpailemista ajatellen, mutta ne ovat hyödyllisiä myös, vaikka haluaisit harrastaa agilitya vain omaksi iloksenne. Harjoitukset sovelletaan kunkin koirakon tarpeiden mukaan, jolloin jokainen saa juuri heille tarkoituksenmukaiset harjoitteet riippuen koirakon tavoitteista ja lähtötasosta. Valmennuksessa jokainen koirakko tekee harjoitteet yksitellen.

Kurssilla ovat oppimassa sekä koira että ohjaaja. Ohjaajana voi toimia aikuinen tai nuori, joka hallitsee koiran. Murren kursseille perheenjäsenet ovat tervetulleita seuraamaan, mutta koiralle selkeintä on, että kurssilla on vain yksi ohjaa. Näin saadaan parhaat oppimistulokset kurssin aikana. Muiden perheenjäsenien kannattaakin harjoitella kurssilla neuvottuja harjoitteita kotiympäristössä.
Kurssi järjestetään Murren talvella lämpimässä ja kesällä viilennetyssä koulutushallissa.


KENELLE KURSSI SOPII?
Agility sopii rodusta riippumatta kaikille vuoden täyttäneille koirille ja lajista kiinnostuneille ohjaajille, jotka ovat käyneet esimerkiksi agiin valmistavan Junnu agi- tai agi tutuksi -kurssin. Vaikka et olisikaan käynyt edellä mainittuja kursseja, voit kysyä paikkaa valmennukseen. Huomaathan myös, ettei kurssi sovi voimakkaasti reaktiivisille koirille.


MITÄ KURSSILLE TARVITSEE MUKAAN?
Ota kurssille mukaan koiralle vesikuppi, vettä, taukomatto (esimerkiksi pyyhe tai viltti), normaali talutin sekä runsaasti koirallesi mieluisia makupaloja. Kun ilmoittaudut kurssille, saat sähköpostiisi kurssikirjeen, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon kurssille osallistumisesta


KUKA KURSSIN OHJAA?
Kurssin ohjaa koulutusohjaaja Anna-Maija Sundman, jolla on pitkä kilpailu- ja koulutuskokemus lajista.  Lue lisää kouluttajistamme täältä.